Konyhai tisztítószerek

konyhai tiszítószerekHideg zsíroldó. Leégett főzőlap. Maró szag. Ez a pár szó sokszor előkerül egy étterem konyháján vagy akár egy iskola konyháján. Sokan, sokféle zsíroldót használtak már és használnak is. Van, hogy egyszerre többet is, hogy elérjék a megfelelő hatást. Az ipari konyhai zsíroldók sajnos egyben nem oldják meg a problémát, csak egymást kiegészítve. Borzasztó velük a munka, hiszen amellett, hogy órákig tart levakarni velük az odaégett szennyeződést, még maró szaguk nem igazán egészséges és elviselhetetlen. Valaki jó lenne, ha kitalálna egy olyan terméket, ami amellett, hogy erős, nincs elviselhetetlen szaga. De nem kell félni, mert ahogy írom ezen sorokat rátaláltam a kérdés nyitjára. Valaki már kitalálta és mindenki számára elérhető. Hamarosan minden konyha ezt a zsíroldót fogja keresni. El is árulom mi ennek a csodának a neve. K100. Ezt mindenki jól jegyezze meg, mert ha kipróbálja, nem kell semmi máshoz nyúlnia, nyugodtan elfelejtheti a többi hideg zsíroldó nevét. Nem marja a tüdőt, hiszen nem kellemetlen a szaga, de emellett erős. Veszteni való nincs, ezzel csak nyerhet.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!